Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješan dan Hrvata u Montrealu

Prvo kolo prošla sva trojica: Karlović, Dodig i Čilić!

Ivo Karlović (1)
Pixsell
09.08.2011.
u 11:57

Čilićev je suparnik u sljedećem kolu Argentinac Del Potro, a Dodig se sastaje s Nadalom

Rijetko uspješan dan imali su hrvatski predstavnici na 2,43 milijuna američkih dolara vrijednom ATP turniru u Montrealu. U ždrijebu imamo trojicu tenisača – Ivu Karlovića, Marina Čilića i Ivana Dodiga – i sva su trojica prošla prvo kolo.

Ivo Karlović stigao je do prve pobjede nakon mjesec i pol dana sušnog razdoblja (u drugom kolu Wimbledona predao mu je Tipsarević). Div sa Šalate uz 15 asova sa 6:7 (2), 6:3, 7:6 (5) svladao je Argentinca Juana Monaca. Karloviću je to bila 190. pobjeda na ATP Touru u karijeri, uz 176 poraza.

Uspješan je napokon bio i Ivan Dodig, on je sa 6:3, 6:4 pobijedio Francuza Jeremyja Chardyja. Hrvatski dan u Montrealu je, nakon ponoći po našem vremenu, zaokružio Čilić pobijedivši Talijana Andreasa Seppija sa 7:5, 6:4. Nakon Umaga, to je druga Čilićeva pobjeda nad Seppijem u vrlo kratku vremenu, pa je sad naš tenisač u međusobnim susretima poveo sa 4:3.

Čilićev je suparnik u sljedećem kolu Argentinac Del Potro. Ivan Dodig sastaje se s Nadalom, a Karlović čeka pobjednika dvoboja između Petzschnera i Simona.   

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
15:25 09.08.2011.

izbacite uljeza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije