Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledonski ždrijeb

Prvo kolo: Čilić i Ljubo, Karlović na Tipsarevića, Dodig na kvalifikanta

'Marin Cilic of Croatia returns the ball to Arnaud Clement of France during their tennis match at the Queen\'s Club Championships in west London June 8, 2011.  REUTERS/Suzanne Plunkett (BRITAIN - Tags
'SUZANNE PLUNKETT'
17.06.2011.
u 14:48

Kuglice wimbledonskog ždrijeba otkrile su da će nakon prvoga kola hrvatski tenis svakako ostati bez jednog predstavnika

Dogodilo se to nakon što su kao par izvučeni Marin Čilić (27. nositelj) i Ivan Ljubičić. Oni su se u karijeri sastali jednom, 2008. u Indian Wellsu, a tada je bolji bio Ljubo.

Od ostalih naših predstavnika, Ivo Karlović igrat će s 23. nositeljem, Srbinom Jankom Tipsarevićem, dok Ivan Dodig u prvom kolu ide na kvalifikanta.

U ženskom dijelu ždrijeba, Mirjana Lučić, polufinalistica Wimbledona iz 1999. igra s 24. nositeljicom, Slovakinjom Dominikom Cibulkovom, a Petra Martić igra s Amerikankom Vaniom King.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije