Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA STRASBOURG

Premijerna pobjeda Šarapove na zemlji

Marija Šarapova
Reuters
17.05.2010.
u 17:49

Marija Šarapova, 23-godišnja ruska tenisačica, ovog tjedna u Strasbourgu igra tek peti WTA turnir u 2010. godini. Na zemljanom turniru u francuskom gradu je postavljena za prvu nositeljicu.

Nakon Australian Opena, pa Memphisa i Indian Wellsa, trenutačno trinaesta tenisačica na svijetu napravila je stanku sve do prošlog tjedna kada je debitirala na zemlji, no u 1. kolu WTA turnira u Madridu poražena je od češke tenisačice Lucije Šafarove 6-4, 6-3.

U prvom kolu Strasbourga nije propustila priliku za premijernu pobjedu u godini na ovoj podlozi, te je svladala manje poznatu sunarodnjakinju, 21-godišnju Reginu Kulikovu (67. na svijetu) 6-3, 3-6, 6-1.

Meč je trajao čak dva sata i 14 minuta, a Šarapova je sve mogla daleko brže riješiti, no iznimno je slabo koristila break-prilike u meču. Samo je četiri puta oduzimala servis suparnice, makar je imala čak 22 prilike za to.

WTA Strasbourg, 1. kolo:

Šarapova (1) - Kulikova 6-3, 3-6, 6-1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije