Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA LUKSEMBURG

Porazi Martić i Šprem u kvalifikacijama

Karolina Šprem
AFP
18.10.2009.
u 18:39

Dvije hrvatske tenisačice, Petra Martić i Karolina Šprem, nisu imale previše uspjeha u kvalifikacijama za WTA turnir u Luksemburgu (tvrda podloga, dvorana) narednog tjedna.

Obje članice Topa 100 nisu uspjele proći drugo kolo, iako je Martić bila postavljena za četvrtu, a Šprem za sedmu nositeljicu kvalifikacija.

Domaća veteranka, 34-godišnja Anne Kremer, svladala je Martić 6-3, 7-6(4), u meču gdje je Martić ponudila čak 17 break prilika. Šprem je, pak, imala na pladnju pobjedu protiv 30-godišnje Kolumbijke Cataline Castano, ali je vlastitim pogreškama odlutala u poraz.

Castano je pobijedila 2-6, 7-6(1), 6-2, makar je Šprem imala više break šansi (18-12) u meču. Imala je Šprem i startni break u trećem setu (1-0), ali je do kraja Kolumbijka uzela šest gemova, a hrvatska tenisačica samo jedan.

WTA Luksemburg, kvalifikacije, 2. kolo:

Castano - Šprem (7) 2-6, 7-6(1), 6-2

Kremer - Martić (4) 6-3, 7-6(4)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije