Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Federer uvučen u čudnu okladu

Osvoji Wimbledon i humanitarna udruga dobiva 200.000 $!

'Roger Federer of Switzerland reacts after defeating Novak Djokovic of Serbia during their semi-final match at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris June 3, 2011.
'VINCENT KESSLER'
15.06.2011.
u 15:49

Zanimljiv uvod dobilo je ovogodišnje izdanje Grand Slama u Wimbledonu. Barem što se Rogera Federera tiče

Naime, švicarski je tenisač još 2003. godine bio predmetom oklade Britanca Nicka Newlifea, koji je u William Hillu tada uplatio 3032 dolara da će Federer do 2019. godine osvojiti sedam Wimbledona.

Koeficijent je bio 67, a mogući dobitak 203.169 dolara (više od milijun kuna!). U međuvremenu je u veljači 2009. Nick sa 59 godina umro, ali je u svojoj oporuci napisao da listić ostavlja humanitarnoj udruzi Oxfam.

Inače, u vrijeme kad je oklada uplaćivana, Švicaraca je imao samo jednu titulu u Wimbledonu, a do danas je došao do brojke šest. Osvoji li Federer ove godine naslov na londonskoj travi, neće se očito veseliti samo on.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije