Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6:4 , 6:2

Nadal razbio Federera u četvrtfinalu Indian Wellsa

nadal
Big Pictures/Pixsell
15.03.2013.
u 10:40

Rafal Nadal nije dao puno šanse Rogeru Federeru u četvrtfinalu Indian Wellsa. Slavio je 6:4 i 6:2.

Nadal se tako osvetio Švicarcu za poraz prije godinu dana u polufinalu. Ovom je pobjedom stigao do omjera 19:10 u mečevima s Federerom. Inače, to je bio prvi put nakon 2004. godine (i trećeg kola turnira u Miamiju) da su se Federer i Nadal sastali prije polufinala.

– Odigrao sam fantastičan prvi set. Drugi set je bio čudan, mislim da se Roger nije borio kao inače. Vjerojatno je imao nekih problema. Jako sam sretan – rekao je Nadal.

Nadal će u polufinalu igrati protiv Tomasa Berdycha.

Komentara 1

Avatar EU Srbin
EU Srbin
13:29 15.03.2013.

djole bas i nije nabildan, suh je ko grana, zilav, drugacije konstitucije od sviju ostalih, to mu je i prenost u fizickom smislu, ta flexibilnost, vise karakteristicna za tenisacice. a nadala ceka tomica, koji je u zivotnoj formi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije