Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI POLUFINALE

Nadal protiv Ferrera za finale Monte Carla

Rafael Nadal
Reuters
16.04.2010.
u 17:00

U polufinalu zemljanog ATP Masters 1000 turnira koji se odvija u Monte Carlu igrat će drugi i jedanaesti nositelj, Rafael Nadal i David Ferrer.

Španjolski polufinale bit će njihov ukupno 13. međusobni ogled u presjecima karijera, a daleko je uspješniji Nadal koji je s pet uzastopnih posljednjih pobjeda u vodstvu 9-3.

Peterostruki osvajač ovoga turnira, Nadal, upisao je 30. uzastopnu pobjedu na turniru na kojem mu ukupan omjer u karijeri iznosi 32-1. Do nje je stigao pobjedom protiv još jednog sunarodnjaka, nekad prvog tenisača svijeta, Juana Carlosa Ferrera, a nakon sat i 36 minuta igre bilo je 6:4, 6:2.

Inače, Ferrero je jaki turnir u Monte Carlu osvajao 2002. i 2003. godine.

Jedanaesti nositelj Ferrer polufinale je izborio prvi put u sedmom nastupu (omjer 17-6). Pošlo mu je to za rukom nakon 7:5, 7:6(1) u meču dugom nešto više od dva sata. Suparnik mu je bio Nijemac Philipp Kohlschreiber.

Drugi polufinalni par turnira bit će poznat nakon susreta Novaka Đokovića i Davida Nalbandiana, odnosno Alberta Montañesa i Fernanda Verdasca.

 

ATP Monte Carlo, četvrtfinale:

Nadal (2) - Ferrero (9) 6:4, 6:2

Ferrer (11) - Kohlschreiber 7:5, 7:6(1)


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije