Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP RIM

Nadal pobijedio Đokovića i preskočio Federera na ljestvici

Rafael Nadal
AFP
21.05.2012.
u 14:59

Bila je ovo šesta Nadalova pobjeda u Rimu, a ukupno mu je to 21. osvojeni turnir iz serije Masters

Nakon što je finale Rima u nedjelju bio odgođen zbog kiše, Rafael Nadal u ponedjeljak je pobijedio Novaka Đokovića sa 7:5, 6:3. Španjolac je bolje otvorio susret i vrlo rano oduzeo set Đokoviću te poveo s 3:2. Međutim, srpski tenisač odmah je vratio break i izjednačio na 3:3. Kod rezultata 5:5 Nadal je bio koncentriraniji i s dva uzastopna gema osvojio je set. Na krilima osvojenog seta Nadal je i početkom drugog seta oduzeo servis Đokoviću i tu je prednost održavao do kraja.

Bila je ovo šesta Nadalova pobjeda u Rimu, a ukupno mu je to 21. osvojeni turnir iz serije Masters. Sada ima i dvije uzastopne pobjede protiv Đokovića, a u međusobnim omjerima vodi 18-4. Ovom pobjedom Nadal se vratio na drugo mjesto ATP ljestvice, preskočivši Rogera Federera samo tjedan dana nakon što je izgubio drugu poziciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije