Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA TOKIO

Na Li i Radwanska priključile se Janković i Šarapovoj

Marija Šarapova
Reuters
01.10.2009.
u 15:36

Poznate su sve polufinalistice jakog WTA turnira kojem je ovoga tjedna domaćin Tokio. Nakon Jelene Janković i Marije Šarapove, plasirale su se Na Li i Agnieszka Radwanska.

Trosatna drama odvijala se na meču petnaeste (Na Li) i osme nositeljice (Viktorija Azarenka). Najbolja kineska tenisačica pobijedila je 7-6(7), 4-6, 7-6(4), makar je mogla i ranije okončati meč. No, propustila je prednost breaka u drugom setu.

Azarenka je imala više break šansi (18-12), čak je osvojila i više ukupnih poena (124-122), no to je nije odvelo do pobjede. U dramatičnom meču, a posebno u posljednjem mjestu, prednost se selila s jedne na drugu stranu, a pobjednica je odlučena u tie-breaku, kojeg je, kao i prvi set, dobila Na Li.

Njezina sljedeća suparnica je Jelena Janković, dok će u drugom meču igrati Marija Šarapova i Agnieszka Radwanska. Poljska tenisačica je najlakše ušla u krug četiri posljednje tenisačice na turniru.

Slovakinja Magdalena Rybarikova joj je mnogo toga poklonila u meču (31 neforsirana pogreška) koji je završio sa 6-3, 6-1 za 11. nositeljicu Radwansku.

WTA Tokio, četvrtfinale:

Šarapova - Benešova 6-4, 7-5
A. Radwanska (11) - Rybarikova 6-3, 6-1
Janković (7) - Bartoli (14) 6-4, 6-3
Na Li (15) - Azarenka (8) 7-6(7), 4-6, 7-6(4)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije