Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MONTE CARLO

Murrayeva blamaža protiv Kohlschreibera

murray
Reuters
14.04.2010.
u 17:29

Britanski tenisač Andy Murray, četvrti tenisač na svijetu, uzeo je pozivnicu organizatora ATP turnira u Monte Carlu, iz Masters serije 1000. Htio je provjeriti kakva mu je forma na zemljanoj podlozi.

Ako se po jutru dan poznaje, onda Murray ni ove godine neće napraviti ništa osobito na ovoj podlozi. U meču drugog kola Monte Carla uhvatio je Britanac tri gema protiv Philippa Kohlschreibera, 33. igrača na svijetu . U meču koji je trajao samo jedan sat i tri minute Nijemac je slavio sa 6-2, 6-1.

Niti jednu break-loptu nije imao Murray, a Kohlschreiber je iskoristio pet od sedam. Murray je bio potpuno izvan ritma i daleko od pravog udarca pa mu iznimno loša predstava nije mogla ni donijeti ništa drugo osim uvjerljivog poraza.

- Danas sam stvarno igrao dobro, gotovo savršeno. Vidjelo se brzo da je Murray daleko od svoje igre, da nema nikakvih rješenja u ovom meču - rekao je Kohlschreiber nakon prvog meča u karijeri protiv četvrtog igrača na svijetu.

Rafael Nadal je krenuo potpuno suprotno od Murraya. Pobijedio je Nizozemca Thiema de Bakkera sa 6-1, 6-0. Nizozemac je u drugom setu osvojio dva od četrnaest poena na vlastiti servis! Ukupno je osvojio samo 22 poena ili tek četiri od 20 nakon drugoga ubačenog servisa.

Iznenađenje je napravio njemački tenisač Michael Berrer, finalist turnira u Zagrebu ove godine. Nijemac igra najbolji tenis u karijeri, a sa 6-4, 6-4 svladao je klasičnog igrača ove podloge Argentinca Juana Monaca.

ATP Monte Carlo, 2. kolo:

Đoković (1) - Serra 6-2, 6-3

Wawrinka (13) - Gulbis 6-1, 6-4

Robredo (12) - Troicki 6-4, 6-3

Montanes - Seppi 7-6(1), 3-6, 6-0

Ljubičić (8) - Llodra 6-3, 7-6(3)

Ferrer (11) - Golubev 6-3, 6-2

Petzschner - Melzer (15) 7-6(4), 6-2

Kohlschreiber - Murray (3) 6-2, 6-1

Ferrero (9) - Becker 6-3, 6-4

Berrer - Monaco (14) 6-4, 6-4

Nadal (2) - De Bakker 6-1, 6-0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije