Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf Austrijanca

Melzer preko Haasea do prvog finala na Zagreb Indoorsu

jurgen melzer
Sanjin Strukić/Pixsell
09.02.2013.
u 16:28

Austrijanac, inače četvrti nositelj, izbacio je nizozemskog tenisača rezultatom 7:6(2), 6:3.

Jürgen Melzer prvi je finalist ovogodišnjeg Zagreb Indoorsa! Austrijski tenisač, inače četvrti nositelj turnira, u svoj prvi finale u Zagrebu ušao je nakon pobjede nad Nizozemcem Robinom Haaseom 7:6(2), 6:3. U prvom setu Melzer nije dozvolio ni jednu priliku za break, dok sam nije iskoristio ni jednu od četiri šanse da oduzme servis protivniku, pa je o svemu odlučivala 13. igra u kojoj je Austrijanac dominirao. U drugom setu Melzer je čak dvaput oduzeo servis protivniku i došao do laganih 6:3.

- Bila je teška pobjeda, igrao se vrlo kvalitetan tenis, posebno u prvom setu. Igrao sam dosta agresivno s crte i zadovoljan sam s time, kao i sa servisom - rekao je Melzer nakon pobjede, a na pitanje koga želi u finalu, malo se našalio:

- Valjda moram reći da želim Čilića u finalu! No, bit će teško s kim god da igram, dat ću sve od sebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije