Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S LEĐIMA

Mario Ančić otkazao Davisov kup!

Mario Ančić
Sanjin Strukić/24sata
Autori: Mario Kuss, av/VLM
25.06.2010.
u 11:54

Osim Ančića koji je otpao, upitan je Karlovićev nastup dok su od udarnih igala sigurni samo Ljubičić i Čilić.

Hrvatska teniska reprezentacija ostala je bez još jednog predstavnika za susrete četvrtfinala Davisova kupa protiv Srbije. Mario Ančić otkazao je nastup u Splitu (9.-11. srpnja) zbog problema s leđima.

- Pokušao sam trenirati na Braču, no jednostavno nije išlo - kazao je splitski tenisač.

Sredinom svibnja ukočila su mu se leđa dok je trenirao u Nici. Otkazao je taj turnir, pa Roland Garros, Wimbledon, Queen's Club, a i želja da nastupi pred domaćom publikom ostat će mu neispunjena.

Nastavilo se tako desetkovanje hrvatske teniske reprezentacije jer pod velikim je upitnikom nastup Ive Karlovića koji liječi ozljedu Ahilove tetive. Stvar je nedavno donekle spasio Ivan Ljubičić koji se, iako je bio rekao zbogom reprezentaciji, ipak stavio Prpiću na raspolaganje. Samo su njegov i Čilićev nastup od udarnih igala, zasad sigurni.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MarijaSrbija
16:36 26.06.2010.

Prava šteta! Ovaj Ančić je dobar momak i baš mi je žao zbog te povrede.On je mogao mnogo više.. Ovde u Srbiji ga svi poštujemo kao odličnog sportistu u čoveka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije