Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP-ljestvica

Marin Čilić zbog finala Umaga napredovao sedam mjesta

'30.07.2011., Stella Maris, Umag - 22. ATP Studena Croatia Open. Na centralnom terenu igrali su Marin Cilic (CRO) i Fabio Fognini (ITA). Marin Cilic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
01.08.2011.
u 11:49

S novih 150 bodova, dobivenih za igranje u finalu ATP turnira u Umagu, hrvatski tenisač Marin Čilić skočio je sedam mjesta na ATP-ljestvici.

Međugorac je tako od ponedjeljka na 24. mjestu svjetskog poretka tenisača te je i dalje najbolje plasirani hrvatski igrač na touru. Ivanu Ljubičiću i Ivanu Dodigu rano ispadanje iz Umaga nije bitnije utjecalo na poziciju. Ljubo je zadržao 32. mjesto, a Dodig je pao za jednu poziciju te je sad 41. Ivo Karlović i dalje je 126. na svijetu. Prvi je i dalje Srbin Novak Đoković.

Kad je riječ o poretku na WTA-ljestvici, naša najbolje plasirana igračica i dalje je Petra Martić koja je pala za tri pozicije u odnosu na prošli tjedan te je sad 87. na svijetu. Mirjana Lučić spustila se za četiri mjesta, sad je 97.

Komentara 2

SE
serđo
14:50 01.08.2011.

značajna vijest za proračun kneževinu monaco, apsolutno nebitna za apartman.hr

H0
Hajduk_058
01:07 02.08.2011.

Nije se dovoljno borio za hrvatski stijeg i nikad neće dostići Ivaniševića ni Ančića. Ipak bolje igraju dečki s mora nego ovi s kopna, ali čast Ljubičiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije