Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD LITVE KLJUČAN

Lloyd više nije izbornik Velike Britanije

Teniska loptica
AFP
17.03.2010.
u 22:22

Tenisači Velike Britanije u srijedu su i službeno ostali bez svog dosadašnjeg izbornika. John Lloyd je obznanio da odlazi s te dušnosti.

Kap koja je prelila čašu bio je nedavni poraz kod Litve u ogledu 1. kola druge zone Euro-afričke skupine, a u srpnju će igrati protiv Turske kako bi ostali u toj drugoj zoni Davis Cup natjecanja.

Već ranije je najavljivan odlazak Lloyda, a kao moguća zamjena se spominjao proslavljeni britanski tenisač Tim Henman, koji je uskoro opovrgnuo mogućnost dolaska na tu odgovornu dužnost.

- Dužnost izbornika Davis Cup momčad je jako odgovoran i zahtjevan posao. Obavljao sam ga s mnogo strasti i nadam se da će isto to pokazivati i moj nasljednik, tko god on bio. Isto tako, uvjeren sam da imamo kvalitete pobijediti Tursku i da ćemo ostvariti to - rekao je Lloyd i dodao:

- Bio sam tenisač u Davis Cup momčadi. Potom sam bio izbornik i očito je vrijeme da postanem navijač. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije