Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pbz zagreb indoors

Ljubo: Nisam odlučio otići, igrat ću sve dok me tijelo bude služilo

'30.01.2012., Dom sportova, Zagreb  -  ATP teniski turnir PBZ Zagreb Indoors. Ivan Ljubicic - Karol Beck.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
30.01.2012.
u 22:10

Kristijan Mesaroš izgubio je od Nizozemca Robina Haasea (2:6, 3:6). Karlović je u paru s Moserom slavio protiv Parotta i Bogomolova

Ivan Ljubičić prvi je od hrvatskih tenisača nastupio na ovogodišnjem PBZ Zagreb Indoorsu i prvi prošao dalje.

Ljubo je u prvom kolu pobijedio Slovaka Karola Becka, 100. tenisača svijeta, sa 7:6 (5), 3:6, 6:3, nakon dva sata i 18 minuta igre. Bio je to njihov četvrti međusobni dvoboj i treća pobjeda našeg tenisača.

Ljubičića je spašavao odličan servis koji mu je između ostaloga donio 16 asova.

- Nisam baš najzadovoljniji, nedostajalo mi je ritma. Ipak sam ja u posljednja tri mjeseca odigrao samo jedan meč. Sad imam dan odmora da se pripremim za sljedeći dvoboj, najvjerojatnije s Berrerom - rekao je Ljubičić, koji je demantirao da je donio odluku da će mu ova godina biti oproštajna.


- Možda i bude tako, ali nisam još ništa odlučio. Igrat ću dok me tijelo bude služilo - objasnio je.

Kristijan Mesaroš očekivano je izgubio od Nizozemca Robina Haasea, 62. na ATP listi, s 6:2, 6:3. U konkurenciji parova Marin Draganja i Franko Škugor nadjačali su Poljaka Kubota i Ukrajinca Stahovskog s 6:4, 3:6, 10:5, dok su Ivo Karlović i Nijemac Moser bili bolji od Rusa Bogomolova mlađeg i Amerikanca Parrotta sa 2:6, 6:1, 11:9. Današnji program počinje u 10.30 sati, a središnji susret dana, u 17.45 sati, bit će onaj između Karlovića i Slovenca Kavčiča.     

Ključne riječi

Komentara 1

PE
peugeot
18:04 31.01.2012.

Ljubo, taj veliki izvanredno vaspitani gospodin ! Kad bi svi bili tako fino odgojeni kao sto su Ljubo i njegov prijatelj Nole...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije