Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritika publici

Ljubičić: Zvižduci iz publike smetaju i meni

Đoković Ljubičić (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
09.07.2010.
u 19:45

- Kada sam igrao dva tri Davis kupa godišnje, onda mi je to manje smetalo, bio sam naviknut na to - rekao je Ljubičić.

Prvo pitanje Ivanu Ljubičiću nakon poraza od Đokovića bilo je hoće li igrati parove.

- Vidjet ću kako ću se osjećati, imamo dovoljno vremena do početka igre parova - kazao je Ljubo.

Đoković je kazao kako je presudio tie-break prvog seta u kojem je on imao više sreće.

- Je, to je presudilo. Osjetio sam da je nervozan, ali na meni se vidjelo da mi nedostaje mečeva, a on dolazi iz polufinala Wimbledona. Čak mi se čini da sam prije mogao doći do drugog seta - prisjetio se Ljubičić.
Kako se osjeća nakon dugog meča? Sam je kazao da se nije baš naigrao tenisa u posljednje vrijeme.

- Vidjet ćemo kako se tijelo osjeća ujutro, kad se ohladi - kaže Ljubičić.

U jednom trenutku je zatražio od publike da ne zviždi tijekom odigravanja poena.

- Očito je da dugo nisam igrao Davis kup, te tri godine su ostavile traga. Trebalo mi je vremena da se prilagodim na zviždanje između servisa, kašljanje, balone. Ljudi ne shvaćaju da onoliko koliko smetaju njemu, smetaju i meni. Kada sam igrao dva tri Davis kupa godišnje, onda mi je to manje smetalo, bio sam naviknut na to - rekao je Ljubičić.

Ozračje u Spaladium areni nije bilo baš užareno.

- Nije bilo užareno. Kad domaći igrač izgubi s 3:0 onda nema baš razloga za užarenu atmosferu. Nisam im dao šansu da se zapale. Nadam se da ćemo im ipak pružiti užaren vikend - rekao je Ljubičić.

Kako vidi nedjeljni dvoboj Đokovića i Čilića?

- U nedjelju će Đoković biti opušteniji, svi znamo što možemo očekivati, jer smo prošli prve dan. Trebali bismo skupiti bod-dva pa da se u nedjelju borimo za pobjedu. Ali, i Čilić izgleda jako dobro - kaže Ljubičić.

Što Ljubičić kaže o varijanti da u nedjelju prije zadnjeg meča u kojem bi on trebao igrati protiv Troickog bude 2:2.

- Nikad u Davis kupu nisam igrao kod 2:2, ali ne bih imao ništa protiv. To bi značilo da smo pobjedili ili u paru ili da je Čilić svladao Đokovića. Tu varijantu bismo odmah svi potpisali - zaključio je Ljubičić.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:57 09.07.2010.

Bez brige Ljubo, tvoje vrijeme ce tek doci! Mogu se oni, a i trebaju breknuti! Istina, vrlo mlako navijanje u Splitu! Bravo Marine (3:0) bio si super! A izmedju poena se moze i treba bolje navijati, skandirati, pjevati i td.!!!

OB
-obrisani-
20:34 09.07.2010.

Ne treba žviždati nego treba Thompsonovu muziku pustiti cijelo vrijeme meča. Ipak bi to bio onda pravi dekor za zavičaj u kojem se sportski susret zbiva..

AN
ankicascreiber
22:11 09.07.2010.

JanezPetek: Thompsona i Brenu jedno bez drugoga ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije