Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio i đoković

Ljubičić: Ako igrate protiv Srbije ili Španjolske birajte plavu zemlju!

Janko Tipsarević
Reuters
11.05.2012.
u 20:56

Srpski tenisač Janko Tipsarević pobijedio je prvog igrača svijeta svog sunarodnjaka Novaka Đokovića sa 7:6, 6:3 te se plasirao u polufinale masters turnira u Madridu

Svaki je tenisač u prvom setu čuvao svoj servis, a do bodova se uglavnom dolazili nakon dugih razmjena udaraca. Đoković je dominirao na svojim servisima, dok je nešto neizvjesnije bilo dok je servirao Tipsarević. Odlučivala je 13. igra u kojoj je uspješniji bio Janko.

U drugom setu poeni su bili nešto kraći, a Tipsarević je kod vodstva 3:2 uspio oduzeti servis Đokoviću. Prvi igrač svijeta servira za ostanak u susretu, ali Janko dolazi do tri meč lopte, koje ne uspjeva iskoristiti. Novak se vraća u igru, tri puta je bio u prilici oduzeti servis Tipsareviću, ali Janko uspjeva doći do meč lopte koju je ovaj put iskoristio.

Tipsarević je pobijedio nakon sat i 45 minuta igre, a Đoković je uz zvižduke napustio teren. Novak je ovih dana bio vrlo kritičan na plavu podlogu na kojoj se igra ovaj turnir, a to je i tijekom susreta nekoliko puta pokazivao svojim gestama, a potom je to i jasno kazao na konferenciji za novinare:

- Samo želim zaboraviti ovaj tjedan i nastaviti igrati na pravoj zemljanoj podlozi. Mogu oni učiniti što god žele, ali ja se neću vratiti u Madrid ako će zemlja ostati plava, poručio je Đoković. 

Odnedavno umirovljeni Ivan Ljubičić se pak našalio na Đokovićev i Nadalov račun, zbog njihovih kritika protiv plave zemlje. Odmah nakon što je i Đoković izgubio, Ljubičić je tvitao: 
"Evo ideje za Davis Cup reprezentacije kojeće igrati protiv Srbije i Španjolske, ako ćete biti domaćini obavezno birajte plavu zemlju!"

Komentara 6

OB
-obrisani-
22:26 11.05.2012.

Stariji Monegašanin pokušava nadmašiti Karlovićevu duhovitost. Na tomu ga polju može i stići, ali nikada ne će moći izbrisati sramotnu činjenicu da je okrenuo leđa državi koja ga je primila kada je bježao iz Banje Luke. Plaćao je porez u u monegaškoj oazi,a ovdje su ljudi gladovali. Zato je Karlović, od prvoga dana prijavlje u Zagrebu, jedini pravi!

BE
beneronaldo
22:45 11.05.2012.

Mislili smo da je Ljubičić pametniji, neka čeka kraj turnira, a za koga on navija ako je protiv Španjolske ili Srbije, da nije za Bugarsku

BE
beneronaldo
22:49 11.05.2012.

veći patriot je Goran Ivanišević od Ljubičića i neka se ne zalijeće sa izjavama, jer i nije duhovito nego priglupo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije