Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA STUTTGART

Lisjak u trećem kolu kvalifikacija

Ivana Lisjak
Vjeran Žganec - Rogulja
25.04.2010.
u 20:12

Hrvatska tenisačica Ivana Lisjak plasirala se u 3. kolo kvalifikacija za WTA turnir u Stuttgartu, koji počinje u ponedjeljak, te se igra na terenima zemljane podloge.

U drugom kvalifikacijskom kolu Lisjak, inače 213. igračica na svijetu, nije imala problema protiv 234. tenisačice na svijetu, Čehinje Eve Birnerove. Pobijedila je za 65 minuta 6:3, 6:3.

Lisjak je čak četiri puta oduzimala servis suparnici (od devet prilika), dok je samo jednom pokazala slabost na svom servis gemu. No, potpuno je dominirala pri prvom servisu, nakon kojeg je osvojila 82 posto poena (28 od 34), te njena pobjeda u niti jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

U posljednjem trećem kolu kvalifikacija Lisjak će igrati protiv prve nositeljice, Bugarke Cvetane Pironkove.

WTA Stuttgart, 2. kolo kvalifikacija:

Lisjak - Birnerova 6:3, 6:3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije