Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRETI OSMINE FINALA AO

Karlović traži iznenađenje protiv Nadala na centralnom terenu

Ivo Karlović
AFP
23.01.2010.
u 13:10

Hrvatska će u pojedinačnoj konkurenciji u osmini finala Australian Opena imati dva predstavnika, Marina Čilića i Ivu Karlovića. Prvi će na teren u nedjelju, to jest u ponedjeljak po srednjeeuropskom vremenu Ivo Karlović.

Susret “Diva" sa Šalate protiv drugog najboljeg svjetskog tenisača i branitelja naslova Rafaela Nadala na rasporedu je u nedjelju kao drugi iza 11 sati po lokalnom vremenu (1 ujutro u nedjelju po srednjeeuropskom vremenu). Prethodno će prije Karlovića i Nadala snage na centralnom terenu Melbourne Parka odmjeriti Britanac Andy Murray i Amerikanac John Isner.

Što mislite, može li Ivo Karlović iznenaditi Rafaela Nadala?

Karlović je protiv Nadala dosad igrao dva puta, a oba je puta bio uspješniji španjolski tenisač s 2-1 u setovima.

Prvi hrvatski reket Marin Čilić svoj će meč osmine finala protiv Argentinca Juana Martina del Potra igrati u nedjelju kao treći na Hisense Areni poslije 11 sati po lokalnom vremenu (1 sat ujutro u ponedjeljak po srednjeeuropskom).

Upravo je Del Potro pobijedio Čilića u osmini finala Australian Opena prošle godine, a tada je slavio sa 5-7, 6-4, 6-4, 6-2. Igrali su kasnije još jednom, u četvrtfinalu US Opena, a i tada je Argentinac, 5. igrač ATP ljestvice bio bolji, ovoga puta 4-6, 6-3, 6-2, 6-1.

Kažimo da će u nedjelju po lokalnom, to je jest u ponedjeljak po srednjeeuropskom vremenuna na teren i hrvatska juniorka Silvija Njirić koja će igrati četvrti meč dana na terenu broj osam iza 11 sati po lokalnom vremenu, protiv Australke Teiwe Casey. Njirić je postavljena za petu nositeljicu turnira.

Ključne riječi

Komentara 1

VL
vlgr
13:38 23.01.2010.

Susret “Diva\" sa Šalate protiv drugog najboljeg svjetskog tenisača i branitelja naslova Rafaela Nadala na rasporedu je u nedjelju kao drugi iza 11 sati po lokalnom vremenu (1 ujutro u ponedjeljak po srednjeeuropskom vremenu). Dajte malo gledajte šta pišete.U Melbourneu je 10 sati više u odnosu na srednjeeuropsko vrijeme,pa ako tamo meč počinje u 11 sati u nedjelju onda je to kod nas u 1 ujutro u NEDJELJU,a ne u ponedjeljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije