Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DELRAY BEACH

Karlović dobio braću Bryan, prvi poraz Đokovića

Ivo Karlović (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
02.03.2012.
u 11:27

U pojedinačnoj konkurenciji Ivo se oprostio u prvom kolu, ali zato briljira u parovima

Ivo Karlović u paru s Nijemcem Frankom Moser plasirao se u polufinale turnira u Delray Beachu. Pobijedili su najjači svjetski par, američku braću Mikea i Boba Bryana 4:6, 6:4, 10:4.

U prva dva seta odigrali su izjednačeno s jakim protivnicima, no zato ih u trećem nadjačali, a ukupno dobili dva poena više (63:61).

U meču za finale igrat će protiv Slovana Mertinaka i Brazilca Saa.

Podsjetimo, Karlović se u pojedinačnoj konkurenciji oprostio već u prvom kolu porazom od australskog kvalifikanta Marinka Matosevica.

U polufinale je, ali pojedinačno, ušla i Petra Martić, i to na turniru u Kuala Lumpuru. Sa 4:6, 7:6 (3), 6:4 pobijedila je Kineskinju Peng, 19. igračicu svijeta.

Novak Đoković doživio je prvi poraz u 2012. Bolji od njega, u polufinalu turnira u Dubaiju, bio je Britanac Andy Murray (6:2, 7:5)

Komentara 5

FO
FOISZ
17:42 02.03.2012.

Ne znam zašto Karlo ne igra sa nekim našim. Mislim da bi par Karlo-Ljubo bio u realnoj šansi za poslovičnu Olimpijsku broncu. Al\' mi ćemo vjerojatno poslat par Čilić-Dodig... Mislim, Čilić u paru :P, Čilić na mreži :D

Avatar anton.filic
anton.filic
18:13 02.03.2012.

I ja se pitam zašto Karlović i Ljubičić ne igraju zajedno u paru (nekad su igrali). Bili bi kandidati i za olimpijsko zlato a ne samo za broncu. No, očito je da nisu u najboljim odnosima. Možda bi ih netko sa strane trebao pomiriti...

VK
vražje_kopito
18:17 02.03.2012.

Mislim da će ubuduće Murray radit Đokoviću ono što je Đoković radio Nadalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije