Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Pospišila

Karlović ispao u drugom kolu Basela, Dodig ga može osvetiti

Ivo Karlović
Slavko Midžor/Pixsell
24.10.2013.
u 15:52

Unatoč tom porazu, div sa Šalate napredovat će na ATP listi (jer ništa ne brani)

Za samo sat vremena borbe pao je Ivo Karlović u okršaju drugog kola ATP turnira u Baselu (1,445.835 EUR) s Kanađninom Vasekom Pospišilom, 40. tenisačem svijeta. Poražen je sa 3:6, 4:6, ne stigavši ni do jedne prilike za break. Kanađanin je od četiri iskoristio dvije, po jednu u svakom setu.

Karlovića nije služio ni servis, pogodio je “samo” osam asova, uz tri dvostruke pogreške i ubačaj prvog servisa od 62 posto (Pospišil 70 posto).

Unatoč tom porazu, div sa Šalate napredovat će na ATP listi (jer ništa ne brani) pa bi sljedeći tjedan mogao skočiti sa sadašnjeg 83. na 75. mjesto. Izostao je hrvatski četvrtfinale u Baselu, ali se Dodigu pruža prilika da osveti Karla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije