Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA A. OPEN

Karanušić i Dodig u drugo kolo

Roko Karanušić
Goran Stanzl
13.01.2010.
u 09:35

Hrvatski tenisači Roko Karanušić i Ivan Dodig uspješno su preskočili prve prepreke u kvalifikacijama Australian Opena, prvog Grand Slam turnira godine..

Karanušić je s uvjerljivih 6:3, 6:2 bio bolji od Španjolca Pedra Clar-Rossella i u drugom ga kolu čeka Nijemac Simon Stadler (220. na svijetu) koji ga je pobijedio u njihovom jediniom dosadašnjem meču, prije četiri godine u Monsu.

Ivan Dodig iskoristio je sve svoje četiri break-lopte za laganu pobjedu protiv 18. nositelja kvalifikacija, Francuza Sebastiena de Chaunaca sa 6:4, 6:2. Našeg tenisača u nastavku turnira očekuje Talijan Andrea Arnaboldi (244. na svijetu) s kojim se dosad u karijeri nikad nije susretao na terenu.

Neuspješan je od hrvatskih predstavnika bio samo Nikola Mektić kojeg je sa 6:3, 4:6, 6:0 svladao Južnoafrikanac Izak van der Merwe.

Nastup u prvom kolu očekuje još Antonija Veića kojem će s druge strane mreže stajati Španjolac Albert Ramos-Vinolas (165. na svijetu), koji je od našeg tenisača bio bolji u dva od tri dosadašnja međusobna okršaja.  Meč je na rasporedu u nastavku programa u srijedu.

Australian Open, kvalifikacije, 1. kolo, tenisači:

Van der Merwe - Mektić 6:3, 4:6, 6:0

Karanušić – Clar-Rossello 6:3, 6:2

Dodig – De Chaunac (18) 6:4, 6:2  

Kasnije:

Veić- Ramos-Vinolas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije