Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPING AFERA

'Kako se Đoković tako brzo oporavlja od napornih mečeva?'

Novak Đoković (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.07.2013.
u 21:17

- Doping u tenisu? Kad pogledate igrače poput Đokovića koji odigraju pet setova, a zatim sljedećeg dana igraju istim intenzitetom, teško je ne pomisliti na najgore - rekao je mladi Gianluiga Quinzi.

Vijest da su Marin Čilić i Viktor Troicki pali na doping testu izazvala je velike polemike u teniskom svijetu. Ulje na vatru dolio je Gianluigi Quinzi, 17-godišnji Talijan koji je ove godine osvojio juniorski Wimbledon.

- Doping u tenisu? Kad pogledate igrače poput Đokovića koji odigraju pet setova, a zatim sljedećeg dana igraju istim intenzitetom, teško je ne pomisliti na najgore - rekao je mladi tenisač za Mediaset.

Nakon toga se pokušao ispraviti.

- Ne kažem da Nole ili druge zvijezde uzimaju doping. Ne znam. Ali, pitate se kako se tako brzo uspiju oporaviti - kaže Quinzi koji je 384. igrač i treći junior svijeta.

Osvrnuo se i na dvojac koji je obilježio svjetski tenis posljednjih godina.

- Pogledajte Federera i Nadala. Njih nisu uhvatili, a 30-40 igrača jesu. Vjerujem da na Touru svi moraju imati isti tretman kad je riječ o dopingu. Čak i kad se zovete Federer ili Nadal. Ne mislim da bi bio kraj tenisa kad bi se o njima nešto doznalo. Mislim da svi moraju biti tretirani na isti način.

>> Đoković oduševljen Hrvatskom: Modra špilja je čudo prirode!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije