Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI TJEDNA OPORAVKA

Ivo Karlović još uvijek u bolnici, ima virusni meningitis

Ivo Karlović (1)
Goran Jakuš/Pixsell
28.04.2013.
u 16:14

Zasad je teško prognozirati koliko će Ivin oporavak trajati, iako neki procjenjuju da bi to moglo biti dva do tri tjedna.

Iako se tijekom subote pojavila informacija da je Ivo Karlović doživio moždani udar, na sreću pokazala se netočnom. Radi se ipak o upali moždanih ovojnica. Ivo je još u bolnici i u stabilnom je stanju.

- Neki su objavili da je riječ o moždanom udaru, bez ikakve provjere. To baš nije profesionalno s njihove strane - napomenula je Ivina sestra Ana Karlović, ugledna psihologinja.

Proslijedila nam je kratku izjavu Alsione i Ive Karlovića iz Miamija, u kojoj stoji:

"Ivo nije imao moždani udar, kao što su prenijeli neki portali, nego ima virusni meningitis (upala moždanih ovojnica - op. a.). Molimo za privatnost tijekom procesa njegova oporavka. Zahvaljujemo svima na podršci i dobrim željama."

Zasad je teško prognozirati koliko će Ivin oporavak trajati, iako neki procjenjuju da bi to moglo biti dva do tri tjedna.

- Američki je zdravstveni sustav ponešto drugačiji od našeg. Liječnici će rijetko izlaziti s procjenama, a posebno ih neće davati u javnosti. I nama kao obitelji nije u ovoj situaciji lako. Nije nam jednostavno, radi se o teškom zdravstvenom stanju i zato vas molim da nas razumijete - dodala je Ana.

Ivu inače u posljednje vrijeme prate pehovi. Nezaboravan je njegov tijesni poraz od Andyja Murraya u drugom kolu lanjskog Wimbledona kada su mu linijski suci dosudili čak 11 prijestupa prilikom servisa. Puno je očekivao od nastupa u Umagu, zbog čega je došao nekoliko dana ranije kako bi se što bolje pripremio. No, na treningu se ozlijedio, stradao mu je gležanj desne noge, zbog čega je nekoliko tjedana hodao uz pomoć štaka. Zbog te ozljede propao mu je i željno iščekivani nastup na Olimpijskim igrama u Londonu, na kojima je kanio nastupiti pojedinačno i u paru s Petrom Martić.

Pobjedama se zbog toga vratio tek u rujnu na turniru u Metzu. Kraj 2012. i početak 2013. opet su bili praćeni lakšim ozljedama, pa je čak i uoči turnira u rodnom Zagrebu, u veljači, imao virozu. Ipak, u Sportskom je domu zaigrao jako dobro, pobijedio je Bugarina Dimitrova, ali zaustavio ga je Dodig. Zbog pada renkinga (trenutačno je 135.) morao je igrati challengere. Jedan takav prijavio je i prošli tjedan u Savannahu, ali umjesto na terenu završio je u bolnici. Nadajmo se da je tomu nizu kraj i da će se div sa Šalate što prije oporaviti.

>> Ivo Karlović završio u bolnici, dijagnoza još nepoznata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije