Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAZNOVJERAN

Ivanišević zabranio komentatoru BBC-a posjet utakmicama Albiona!

Goran Ivanišević
Reuters
30.11.2009.
u 21:09

Birmingham Mail donosi crticu o najboljem hrvatskom tenisaču svih vremena Goranu Ivaniševiću koja još jednom pokazuje koliko je Goran praznovjeran.

SKY Sports uspio je tijekom londonskog ATP finala prošlog tjedna dovući Gorana Ivaniševića na intervju. Znajući koliki je Goran zaljubljenik u nogomet, pokazali su mu snimku devet Tottenhamovih golova protiv Wigana, vjerojatno računajući da je Ivanišević simpatizer Spursa, s obzirom da u klubu s White Hart Lanea igraju trojica hrvatskih reprezentativaca, Luka Modrić (trenutno ozlijeđen), Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka. Goran je odgledao snimku golova, ali je nakon toga obznanio da on navija za West Bromwich Albion!

Na taj ga je klub, zapravo, ''navukao'' njihov druker od malih nogu David Law, teniski djelatnik koji je u O2 Areni bio komentator BBC-a. Law je od 1998. do 2001. godine radio kao Communications Manager u ATP-u, odnosno osoba zadužena za odnose s novinarima na turnirima, organiziranje i provođenje konferencija za novinare i slično. Prošle godine postao je i Media Director na londonskom ATP turniru u Queen's Clubu.

Pričica kaže da je Law ove godine dva puta uspio pogledati utakmice Albiona. U oba navrata je momčad Roberta Di Mattea izgubila. Ivanišević je s tim saznanjem zabranio Lawu odlazak na bilo koju buduću utakmicu ''Baggiesa''!

Inače, WBA je prošle sezone ispao iz Premiershipa, a u Championship ligi, odnosno drugom razredu engleskog nogometa, trenutno zauzima drugo mjesto nakon 18 odigranih kola s 37 bodova, dva manje od vodećeg Newcastlea.

WBA je izgubio samo tri utakmice ove sezone, a nesretni Law je baš u dva od ta tri navrata uživo gledao svoje ljubimce, zbog čega je zaradio Ivaniševićevu ''suspenziju''…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije