Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AEGON Masters

Ivanišević: Teren je brz, imat će problema sa mnom

Goran Ivanišević
Reuters
03.12.2009.
u 17:11

Goran Ivanišević, najbolji hrvatski tenisač u povijesti, pobjedom je započeo AEGON Masters u Londonu, turnir osam teniskih veterana.

U ogledu dva pobjednika Wimbledona (Goran je slavio 2001., a Cash 1987. godine), bolji je bio 38-godišnji Hrvat, šest godina mlađi od suparnika.

- Lijepo je startati pobjedom protiv Casha. Nezgodan je suparnik i uvijek je lijepo osjetiti pobjedu protiv njega. Inače, ovaj teren je jako brz i nije jednostavno oduzimati servis. No, osobno mi je drago da je tako, imat će svi suparnici grdnih problema sa mnom - komentirao je Ivanišević, te se potom osvrnuo na domaćina turnira, Royal Albert Hall.

- Drugi put igram u ovoj dvorani i stvarno je posebna. Nekako mi se čini da ovdje ne mogu igrati slabo.

U petak će Goran Ivanišević igrati protiv Francuza Cedrica Piolinea (koji već ima dva poraza), a u subotu protiv Australca Patricka Raftera (u reprizi velikog finala Wimbledona iz 2001. godine). U nedjelju je, pak, na programu finale, u kojem će igrati pobjednici skupina.

U skupini B nastupaju Stefan Edberg, Younes el Aynaoui, Mark Philippoussis i Greg Rusedski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije