Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE

ITF nagrade Federeru, Sereni, sestrama Williams...

Roger Federer
AFP
22.12.2009.
u 12:37

Međunarodna teniska organizacija (ITF) tradicionalno je podijedila nagrade za godinu na isteku, a one su otišle u očekivane ruke.

Roger Federer je najbolji tenisač u njihovom izboru, peti put u karijeri. Izbor je bio lagan i očekivan s obzirom da je Federer i ovu godinu završio kao prvi tenisač svijeta, dok je pobjedama u Roland Garrosu i Wimbledonu došao do brojke od 15 Grand Slam naslova u karijeri, čime je jedinstven u povijesti ovog sporta.

Najbolja tenisačica je Serena Williams, koja je slavila na Australian Openu i Wimbledonu, te je ovo druga njena ovakva nagrada u karijeri. Slavlje je za nju bilo dvostruko jer su za najbolji ženski par izabrane sestre Williams, Serena i Venus.

Serena je tako postala prva svjetska tenisačica, nakon 1999. godine i Martine Hingis, sa duplom krunom u ITF-ovom izboru.

Najbolji muški par su također Amerikanci, braća Mike i Bob Bryan. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije