Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP HOUSTON

Ispao prvi nositelj Gonzalez

Fernando Gonzalez
AFP
10.04.2010.
u 09:37

U istom su danu na zemljanom ATP turniru u Houstonu ispali prvi nositelj i 11. igrač na svijetu, Fernando Gonzalez, te branitelj naslova u Teksasu, Lleyton Hewitt.

Hewitt je u Houstonu igrao prvi put nakon Australian Opena i ozljede kuka, a presudio mu je u četvrtfinalu Argentinac Juan Ignacio Chela koji je slavio 6-4, 6-3.

I od Čilenaca Gonzaleza je bolji bio Argentinac. Horacio Zeballos, 54. igrač s ATP ljestvice je pobijedio sa 6-4, 6-4, te će u polufinalu igrati baš protiv spomenutog Chele. U drugom polufinalu se sastaju dva Amerikanca, Sam Querrey i Wayne Odesnik.

Zeballos će se, pak, u subotu boriti za drugi finale na ATP turnirima u karijeri. Prošle je godine igrao finale Sankt Peterburga i tamo bio poražen od Ukrajinca Stahovskija.

Argentinac Juan Ignacio Chela pobijedio je Australca Lleytona Hewitta 6-4, 6-3 u četvrtfinalu ATP 250 turnira u Houstonu, na zemljanoj podlozi, na kojem je Hewitt branio naslov pobjednika…

Hewittu je ovo bio prvi nastup na jednom turniru nakon operacije desnog kuka 29. siječnja, te se na njegovoj igri osjetilo da još nije potpuno spreman. Australac je podgrijao nade svojih navijača kada je u drugom setu od zaostatka 5-0 osvojio tri gema uz dva breaka, ali je u devetom gemu još jednom izgubio servis.

Chelu u polufinalu čega pobjednik okršaja između prvog i šestog nositelja, Čileanca Fernanda Gonzaleza i još jednog Argentinca Horacija Zeballosa.

U polufinalu je i treći nositelj, Amerikanac Sam Querrey, koji je nakon jednog sata i 50 minuta igre svladao Čileanca Nicolasa Massua 6-3, 3-6, 6-4.

ATP Houston, četvrtfinale:

Zeballos (6) - Gonzalez (1) 6-4, 6-4

Chela - Hewitt (4) 6-4, 6-3

Querrey (3) - Massu 6-3, 3-6, 6-4

Odesnik - Malisse 6-4, 6-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije