Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO KOLO PAROVA

I Zovko se oprostio od tunira u Beogradu

Lovro Zovko
Saša Zinaja
05.05.2010.
u 15:33

U srijedu su ATP turnir u Beogradu, koji se ovog tjedna igra na tamošnjim zemljanim turnirima, napustila i posljednja dva hrvatska tenisača koja su bila "u igri".

Nakon poraza Ive Karlovića u pojedinačnom dijelu turnira, u drugom kolu od Rusa Igora Andrejeva (6:4, 7:5), turnir je napustio i Lovro Zovko u igri parova.

Zajedno s kvalitetnim igračem parova, Švicarcem Yvesom Allegrom, Lovro Zovko je poražen od Oliviera Rochusa i Michaela Russella. Belgijsko-američka kombinacija je pobijedila sa 6:3, 6:4 za sedamdeset minuta igre.

U meču su Zovko i Allegro napravili samo jedan break, a u drugom su setu posustali kod 5:4 za suparnike kada su servirali za ostanak u meču. Dvije meč-lopte su spasili, no treću nisu uspjeli.

ATP Beograd parovi, 1. kolo:

O. Rochus / Russell - Zovko / Allegro 6:3, 6:4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije