Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOZI ODUSTAJANJU

Goran: Neću u savez ni kad Čačić ode, žao mi je što sam i probao

\'29.01.2011., Dom sportova, Zagreb - U press centaru odrzano je izvlacenje zdrijeba glavnog turnira PBZ Zagreb Indoors 2011. Goran Ivanisevic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
17.12.2011.
u 20:52

- Vani izbornici zarađuju pet do 10 puta više nego što sam ja tražio - rekao je Ivanišević.

Goran Ivanišević, nesuđeni izbornik hrvatske teniske reprezentacije, pojasnio je razloge zbog kojih je odustao od te pozicije.

- Ljut sam na sebe sto sam uopće ušao u razgovore. Nije mi ideja bila samo da budem izbornik nego i da podignem hrvatski tenis na noge, da vodim brigu o djeci od 12 do 18 godina, da klinci ne moraju odlaziti van u kampove koje financiraju njihovi roditelji nego da ovdje treniraju - rekao je Goran za Novu TV.

Od HTS-a je tražio 100 tisuća eura godišnje plaće.

- Bio sam spreman raditi s njima svaki dan. Novac koji sam trazio je moja cijena, toliko se cijenim. Vani bi to bilo puta 5 ili 10! Čak i nakon sto Čačić ode neću više nikad s HTS-om pregovarati - zaključio je Zec.

Ključne riječi

Komentara 6

TA
tariza
22:02 17.12.2011.

I nije neki covjek

OB
-obrisani-
21:46 17.12.2011.

Ocito, ova Hrvatska teniska sredina, nije dovoljno visoka za Goranovu visinu i kvalitetu!

DR
dragogera
21:54 17.12.2011.

koji smo glupi,prokleti ,zatucani narod.covjek ima znanje,trazi cijenu da ga dijeli,koja gledajuci neke balvane koji trce za loptom i nije prevelika,no nece se smoci novca za to.bitno da neki sudac trazi 20 tisuca eura da namjesti i uspjesno ih dobije,jos mu ih trce nosit.koja jad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije