Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Gledatelj srpskom čelniku spasio torbicu s tisućama eura

Đoković Čilić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
11.07.2010.
u 18:37

Mladi Zagrepčanin Arsim Hodža (22), koji je u Split došao gledati meč između Hrvatske i Srbije, postao je jedan od junaka dana u Spaladium areni.

Naime član Upravnog odbora Teniskog saveza Srbije Luka Vujović slaveći pobjedu svoje momčadi izgubio je torbicu s pozamašnom svotom. Srećom, tu se našao Arsim.

– Vidio sam torbicu u loži, pala je nekamo iza. Nisam gledao što je unutra, poslije sam čuo da je bilo tri-četiri tisuće eura. Gospodin Luka pozvao me u goste u Pančevo, kazao mi je da sam mu spasio 20 tisuća eura – priča nam Arsim.

Torbicu je dao hostesama, kojima je Vujović dao 100 eura u znak zahvale. Poslije su se Arsim i Luka i susreli.

– Hostese su mi poslije dale 50 eura, nisam želio uzeti, ali su inzistirale – kaže Arsim kojeg je pohvalio šef splitske policije Josip Bukvić.

– Dečko je napravio lijepu, pozitivnu gestu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:02 11.07.2010.

Pa to nije samo poštenje nego pravo istinsko čudo usred Splita...

MA
Manitu_
20:36 11.07.2010.

Na drugom portalu pise da je 4000 eura i da je ovaj dobio 500 eura.

AC
^acide+
11:20 12.07.2010.

A šta radi ovaj slepac sa 20 000 eura u torbici i to usred zmijarnika gde bi Srbina ubili i za džabe a kamoli za tolike pare, očigledno su u pitanju neke transakcije ala bratstvo i jedinstvo što se naa plaćaju preko tekućeg računa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije