Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atp miami

Ferrer u trećem kolu izbacio Karlovića

Ivo Karlović
AFP
28.03.2010.
u 23:04

Ivo Karlović završio je sedmi nastup na turniru iz Masters serije u Miamiju. Diva sa Šalate s turnira je maknuo 17. tenisač svijeta, Španjolac David Ferrer, i to nakon dva seta – 7:6(5), 6:3.

Ključni trenutak dvoboja zbio se u tie-breaku prvog seta, kada je Karlović (ukupno pogodio 10 asova) kod 6:5 izgubio jedini poen na svoj servis.

U nastavku Španjolac je odmah u drugom gemu stigao do breaka, a hrvatski reprezentativac (bez break-lopte u cijelom meču) nije više dobio priliku za povratak na susret. Bio je to njihov drugi međusobni ogled i druga pobjeda Ferrera.

Tako jedini hrvatski predstavnik na turniru ostaje Marin Čilić, kojeg u ponedjeljak čeka dvoboj 3. kola prptiv Cipranina Marcosa Baghdatisa (30. na ATP listi), koji je u Indina Wellsu izbacio Rogera Federera. Bit će to dvoboj tenisača koji su u vrhu po pobjedama u ovoj sezoni – Čilić ih ima 19, a Baghdatis 18.

Komentara 2

ZX
zark x
23:42 28.03.2010.

Steta za Karlovica. Sve bolje igra a rezultati ne idu na bolje. Cesto se pitam, zasto ne opali dva puta prvi servis. Ivo je Amerikanac po zeni, Boravi u Floridi najveci dio godine, i naravno placa porez Amerikancima, koji jee mozda i veci nego nas.. Ne vidim nista lose u tome. Porezni zakoni su kaunteraktivni u vecini zemalja. Ono sto platis u jednoj zemlji ti se racuna kao odbitak u drugoj zemlji. Ljubicic je proslog tjedna zaradio $ 605,000. U stvari je dobio samo pola od toga. Ameri su sebi uzeli 300, 000, koje on moze proracunati na kraju godine da vidi jeli previse platio i dobiti neke novce nazad. Ja vjerujem da svaki od tenisaca imaju racunovodje da im vode porezne racune za sve zemlje u kojima igraju, jer se dobit placa u svakoj drzavi osim u Arabiji.

GA
gafe
08:49 29.03.2010.

zanimljivo kako ljude zanima gdje i kolko se porez placa, stvarno zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije