Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MONTREAL

Fenomenalno: Dodig izbacio Nadala!

'Ivan Dodig of Croatia returns a shot to Dmitry Tursunov of Russia during their men\'s final match at the UNICEF Open tennis tournament in Den Bosch June 18, 2011. REUTERS/Paul Vreeker/United Photos (
'UNITED PHOTOS'
11.08.2011.
u 10:45

Ivan Dodig pobijedio je Rafaela Nadala u 2. kolu ATP Masters turnira u Montrealu!

Igrali su tri sata, a Dodig, iako je izgubio prvi set s uvjerljivih 1:6, u dva tie-breaka  pobijedio je donedavnog svjetskog broja jedan.

Dodajmo kako je Španjolcu ovo bio povratak nakon pet tjedana stanke, zadnji je put igrao u finalu Wimbledona kada je izgubio od Novaka Đokovića.

– To mi je najveća pobjeda u životu. Za svaki sam se poen borio, uživao sam tijekom cijelog meča i mojoj sreći nema kraja – kazao je Dodig.

– Kako je meč odmicao, servis mi je krenuo, a svaki mi je udarac bio sve jači. Odlučio sam se na taktiku da neću čekati Nadalove greške, već sam se borio za svaki poen – dodao je Dodig.

Rafael Nadal požalio se na – sportsku sreću.

– To je tenis, vodio sam, lako sam dolazio do prednosti, a Dodig je sjajno servirao, igrao agresivno, a ja nisam to pratio. Iskreno, možda mi je nedostajalo malo sreće. U svakom slučaju, čestitam Hrvatu.

Dodiga sad čeka Janko Tipsarević, koji je izbacio Fernanda Verdasca.

Uz Dodigov šou, i Čilić je izbacio Del Potra sa 6:3, 6:4 i ide na prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Komentara 28

WM
west Mo*
11:04 11.08.2011.

u ime svih nas HRVATA izBiH drago mi je da Ivan, Marin i Ljubo promiču i slave ime HRVATSKO i ponosno ističu najdražu nam TROBOJNICU i najljepši grb na planeti ŠAHOVNICU. Drago mi je od srca da zbog Dodiga i drago mi je da vidite svi koji nas se odričete da ima nas HRVATA iz BiH koji nismo lopovi, tajkuni, tatini sinovi, prevaranti i lovci u mutnom nego da se borimo i promičemo HRVATSKU radom, trudom i znojem. VOLIM TE HRVATSKA, tako su me pisali od rođenja kao takav ću umrijeti, tako djecu svoju učim. Pozdrav svim HRVATIMA na svijetu iz BiH!

DR
drug
11:20 11.08.2011.

Kako vidim da Balkan drma tenisom jos samo da postanemo prvaci u nogometu...Vatreniiiiiii

IN
Inspector
14:13 11.08.2011.

BRAVO Dodigu i Cilicu, vrlo dobre vijesti.. !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije