Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Federer priželjkivao Tomića, doktor Ivo operirao Gasqueta uz 29 asova

'Marin Cilic of Croatia serves to Bernard Tomic of Australia during their match at the U.S. Open tennis tournament in New York, September 1, 2011.  REUTERS/Eduardo Munoz (UNITED STATES  - Tags: SPORT
'EDUARDO MUNOZ'
02.09.2011.
u 19:18

Kakav newyorški dan Marina Čilića i Ive Karlovića. Prvi hrvatski reket u drugom je kolu US Opena pomeo Bernarda Tomića sa 6:1, 6:0, 6:2, a div sa Šalate u velikom stilu izbacio je 13. nositelja Richarda Gasqueta sa 6:4, 6:2, 2:6, 7:6 (4)

- Kad ste mladi, često igrate promjenljivo. Nije lako ispuniti očekivanja i uvijek igrati vrhunski. Bernardu je tek 18 godina, još uči neke stvari - govorio je nakon meča Čilić, kojeg danas čeka susret s peterostrukim pobjednikom tog turnira i trećim nositeljem Rogerom Federerom.

- Iskreno, htio sam igrati protiv Tomića jer još nisam igrao s njim, a volim igrati protiv mladih igrača koji dolaze. Dočekao sam Čilića koji je odličan igrač i voli igrati u New Yorku. Ovdje je prije dvije godine pobijedio Murraya, a ni ja ga nisam lako svladao u Monte Carlu ove godine, znam što mogu očekivati - rekao je Švicarac koji je pobijedio Marina u oba dosadašnja susreta.

Ivo Karlović je opet "u modi", nakon što je s Moserom u paru izbacio braću Bryan, u noći sa srijede na četvrtak poslao je na tribine i favoriziranog Francuza. Uz porciju od 29 asova.

- U prva dva seta igrao sam odlično, dobro sam vraćao suparnikove servise i stalno ga igrački pritiskao i izluđivao stalnim promjenama ritma igre. U trećem je setu pao mrak i uvjeti nisu dopuštali bržu igru te se Gasquet počeo vraćati u meč. Imao je i break u četvrtom setu, no sve sam nadoknadio za pobjedu u tie-breaku - zadovoljno će Ivo, kojem je to treći ulazak u 3. kolo US Opena.

Sljedeći suparnik mu je pobjednik iz Umaga, Ukrajinac Dolgopolov (22. na ATP listi) koji je u drugom kolu tek nakon pet setova pobijedio Talijana Cipollu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije