Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indian Wells

Federer preko Nadala ekspresno do finala

\'Switzerland\'s Roger Federer reacts after winning over Serbia\'s Novak Djokovic during a semi final at the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on June 3, 2011, in Paris.
AFP
18.03.2012.
u 12:27

Švicarac Roger Federer igrat će u finalu ATP turnira u Indian Wellsu protiv Amerikanca Johana Isnera, koji je bio bolji od prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. Federer je ekspresno završio meč protiv Rafaela Nadala sa 6:3, 6:4

Federe je do desete pobjede nad Nadalom u njihovom 28. međusobnom susretu nakon nešto više od sat i pol igre.

Trenutačno treći igrač svijeta je trijumfom protiv Nadala nastavio sjajan pobjednički niz, jer je nakon finala US Opena prošle godine izgubio samo dva puta.

Švicarac će u finalu igrati protiv domaćeg tenisača Isnera koji ga je pobijedio prije mjesec dana u susretu osmine finala Davisova kupa. Ovo će poslije šest godina biti prvo finale Indian Wellsa za Federera koji je turnir u Kaliforniji osvajao tri puta u nizu (2004, 2005, 2006).

Ključne riječi

Komentara 1

PE
peugeot
16:30 18.03.2012.

Jest da je Djokovic izgubio od Isnera ponajvise zahvaljujuci Isnerovom razornom prvom servisu (70%), ali nije to vise onaj Djokovic-Joker iz prosle godine. Ni blijeda sjena onog Jokera! Puno priznanja, puno najvisih odlikovanja, vuci ga tamo-amo... ne moze da ne ostavi posljedice po Jokerovu psihu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije