Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI NEVAŽNI

Federer: Nadal je i dalje moj najveći rival

Roger Federer
Reuters
13.03.2010.
u 14:26

Švicarski tenisač Roger Federer izjavio je uoči svog prvog nastupa na ATP turniru Masters 1000 serije u Indian Wellsu da Rafaela Nadala i dalje smatra svojim najžešćim suparnikom.

Pred najbližim pratiteljem na ATP ljestvici, Novakom Đokovićem, Švicarac ima 3040 bodova prednosti. Trudit će se, kaže, održati je tijekom kalifornijskog Mastersa.

- Prošle sam godine ovamo stigao kao broj 2, iza Nadala. Sada sam opet na vrhu i nastojat ću njegovati svoju razliku u odnosu na najbližu pratnju.

- Mislim da mi najveća opasnost i dalje prijeti od Rafe. On je tenisač koji ima fantastično iskustvo osvajanja šest Grand Slam turnira, i to na različitim podlogama. Bit će zanimljivo vidjeti što će se događati tijekom ove godine.

Također je novinarima prvorangirani tenisač ATP ljestvice priznao da je od Australian Opena, posljednjeg turnira na kojem je igrao, nabacio dva kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije