Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SAMO TRI SETA

Federer ispao s US Opena u osmini finala: 'Pobijedio sam sam sebe...'

Roger Federer (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.09.2013.
u 10:55

Španjolac Tommy Robredo eliminirao je Švicarca u samo tri seta sa 7:6, 6:3, 6:4!

Roger Federer ispao je s US Opena u osmini finala! Eliminirao ga je španjolac Tommy Robredo u samo tri seta sa 7:6, 6:3, 6:4!

- Oduševljen sam. Pobijedio sam najboljeg tenisača svih vremena na mjestu na kojem voli igrati - kazao je Robredo nakon meča.

Švicarac je na početku prvog seta izgubio servis, pa se vratio na 2:2 i isto ponovio kod 5:5 da bi u tie-breaku kiksao kod 3:4 dva puta. U drugom je setu propustio dvije break loopte, a u trećem je Španjolac obranio njih šest i uzeo Federeru servis za 4:3 i priveo meč kraju.

- Nisam imao ritma. Ne želim umanjiti Robredovu pobjedu, ali pobijedio sam sam sebe - rekao je Federer nakon meča.

Bila je to prva Robredova pobjeda nad Federerom nakon deset međusobnih dvoboja. U četvrtfinalu će se sučeliti sa sunarodnjakom Rafaelom Nadalom koji je sa 6:7, 6:4, 6:3, 6:1 izbacio Nijemca Kohlschreiber.

David Ferrer sa 7:6, 3:6, 7:5, 7:6 izbacio je Janka Tipsarevića, a Richard Gasquet sa 6:7, 7:6, 2:6, 7:6, 7:5 Miloša Raonica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije