Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale velikanu

Federer i Đoković poklonili se Ljubi: Bilo je lijepo igrati s njim

ljubičić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.04.2012.
u 11:50

– Ivan je jedan od mojih najboljih prijatelja na Touru, ali i u privatnom životu – rekao je Đoković

Nakon što je Ivan Ljubičić izgubio od Ivana Dodiga na turniru u Monte Carlu i službeno završio karijeru, biranim riječima pohvalili su ga Roger Federer i Novak Đoković.

– Bio je jedan od najboljih servisera i opasan protivnik protiv kojeg nitko nije želio igrati. S njim sam imao velike mečeve i sretan sam što sam igrao u njegovo vrijeme. Dobar mi je prijatelj. Ima prekrasnu obitelj i želim mu sve najbolje – rekao je Federer.

I prvi tenisač svijeta Novak Đoković pohvalio je Ljubičića.

– Ivan je jedan od mojih najboljih prijatelja na Touru, ali i u privatnom životu. Sa 17 godina, kada sam počeo igrati profesionalno, imali smo istog trenera, Ricarda Piattija. Tada sam trenirao s Ljubičićem i mogu vam reći da mi je davao odlične savjete, pravi je učitelj. Bilo je lijepo igrati s njim.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
19:24 16.04.2012.

Federer i Đoković poklonili se Ljubi: Bilo je lijepo igrati s njim jer smo znali da je to siguran prolaz. ... Prema vlastitom priznanju iz doba rezultatskog zenita, na US Openu nitko ga od službenih osoba nije prepoznao, te jee imao problema dok mu nisu odobrili akreditaciju. Toliko o karizmi. Svaka čast na svemu, ali teško da će igrački nedostajati ikome .... Osobno se najbolje sjećam da je skoro sj***o Davisov pokal, kao krava koja da 40 litara mlijeka, pa se na kraju ritne i sve prolije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije