Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA DAVISOVA KUPA

Enqvist novi izbornik Šveđana

Teniska loptica
AFP
22.10.2009.
u 20:25

Švedski teniski savez objavio je ime nasljednika Matsa Wilandera na mjestu izbornika švedske reprezentacije Davisova kupa.

To je Thomas Enqvist (35), umirovljeni švedski tenisač koji je za švedsku reprezentaciju Davisova kupa između 1995. i 2004. odigrao ukupno 26 mečeva u pojedinačnoj konkurenciji od kojih je pobijedio u njih 15, a ujedno je bio i član momčadi koje su 1997. i 1998. osvajale popularnu "salataru".

Enqvist je ukupno u igračkoj karijeri osvojio 19 ATP turnira, a 1999. godine igrao je i finale Australian Opena (poraz od Jevgenija Kafeljnikova).

Prvi će put Enqvist na klupi švedske reprezentacije sjediti u ožujku sljedeće godine (5. - 7. ožujka) kada će Švedska ugostiti Argentinu u dvoboju prvog kola Svjetske skupine Davisova kupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije