Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian open

Đoković se namučio, Japanac Nishikori senzacija

\'Novak Djokovic of Serbia returns the ball to Mardy Fish of the U.S. during their match at the Wimbledon tennis championships, in London June 26, 2009.   REUTERS/Toby Melville (BRITAIN SPORT TENNIS)\
Reuters/PIXSELL
23.01.2012.
u 18:58

Ruskinja Jekaterina Makarova izbacila je peterostruku pobjednicu turnira, Amerikanku Serenu Williams

Branitelj naslova, prvi igrač svijeta Novak Đoković, namučio se s ljubimcem publike u Melbourneu Lleytonom Hewittom. Srbinu su bila potrebna više od tri sata igre za pobjedu 6:1, 6:3, 4:6, 6:3, a sada ga u četvrtfinalu čeka Španjolac David Ferrer, koji je izbacio Francuza Gasqueta s glatkih 3:0 u setovima (6:4, 6:4, 6:1).

Senzacija dana u muškoj konkurenciji je Kei Nishikori, prvi Japanac u četvrtfinalu toga turnira u tzv. open eri. Izbacio je Francuza Tsongu sa 3:2 (2:6, 6:2, 6:1, 3:6, 6:3). Nishikori u četvrtfinalu ide na Škota Andyja Murraya, kojemu je Kazahstanac Kukuškin predao meč pri 2:0 u setovima.

Ruskinja Jekaterina Makarova je iznenađujuće izbacila peterostruku pobjednicu Serenu Williams sa 6:2, 6:3.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:06 23.01.2012.

Sto se namucio 6:1,6:3,6:3, izgubio jedan set i to pred publikom koja 90% navijala protiv njega, a mec je trajao toliko jer se igra na pobedu od 3 seta Dasovicu, informisi se malo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije