Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SE

Đoković se nagradio jahtom vrijednom pet milijuna eura

\'jahta_nnn_spo_090411\'
10.04.2011.
u 11:55

Nakon sjajnih rezultata u odmoru će uživati na novoj britanskoj morskoj ljepotici koju je preko Splita dovezao do Crne Gore.

Srbijanski tenisač Novak Đoković kupio je 27 metara dugačku luksuznu jahtu za koju je izdvojio čak pet milijuna eura. Đokoviću nije bilo teško izdvojiti toliki iznos za Sunseekerov model Yacht 88 s obzirom na to da je samo u 2011. godini zaradio više od tri milijuna dolara osvojivši četiri turnira uz rekordne 24 pobjede u nizu.

Jahta srednje klase, koju je nazvao po svojoj majci Dijani, izgrađena je u Velikoj Britaniji, a veliki teretni brod za luksuzne brodove i jahte na putu do njezina krajnjeg odredišta, crnogorskog gradića Tivata, nakratko ju je dovezao i do Splita. Sada je smještena u marini Porto Montenegro gdje se dotjeruje, a Đoković razmišlja i o kupovini apartmana u tamošnjem nautičkom naselju.

Drugi tenisač svijeta već ima iskustva s luksuznim morskim igračkama. Prvu je jahtu (19,5 m) kupio 2008., također Sunseekerov model, no za nju je izdvojio "samo" 2,5 milijuna eura.

Đoković ovom kupnjom ipak nije dostigao rekordnu kupovinu bivšeg nogometaša Siniše Mihajlovića. Talijanski dizajner Roberto Cavalli prodao je Mihajloviću jahtu dugačku 41 metar, a njezina vrijednost procjenjuje se na oko 20 milijuna eura.

Zaposlenici u rukovodstvu marine Porto Montenegro nisu komentirali zakup veza, zbog obveze čuvanja poslovne tajne, ali drugi tenisač svijeta sigurno bi im dobro došao kao reklama za buduće goste.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Topgen
Topgen
13:16 10.04.2011.

Bit ce ljubomornih na Adi Ciganliji .... (-:

PE
peugeot
16:48 10.04.2011.

Sjajan je to mladi covjek. A nadasve inteligentan. Krvavim radom je on tu jahtu zaradio. Uzivajte Novace! Mladost kratko traje...

MI
miran
08:55 11.04.2011.

Ono sto je tu najbitnije je da je on jedan od malobrojnih kojima se ZNA porijeklo novca. Pa kada je tako, mirno ti more bilo sa tom bozicom lova i uzivaj u svakome momentu koji provedes na njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije