Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polufinala

Poslastica za kraj: Federer protiv Đokovića

Novak Đoković
Screenshot Youtube
11.11.2012.
u 18:01

Londonski Masters jučer je zabilježio i milijunitog posjetitelja u svojoj četverogodišnjoj povijesti. Dogovoreno je već da će ostati u britanskoj metropoli i naredne tri godine, do 2015. godine

Iznenađenja zapravo i nije bilo, u finalu teniskoga ATP Mastersa u Londonu u ponedjeljak u 20.45 sati sučelit će se prvi i drugi tenisač svijeta Novak Đoković i Roger Federer. Đoković je u poluzavršnici pobijedio Juana Martina del Potra sa 4:6, 6:3, 6:2 i tako uzvratio 24-godišnjem Argentincu za jedan od najbolnijih poraza u karijeri, onaj za olimpijsku broncu prije tri mjeseca u Londonu. Federer je za nešto više od sat i pol s terena pobrisao domaćeg igrača Andyja Murraya sa 7:6 (5), 6:2.

Kao i na olimpijskom turniru, u poluzavršnici Mastersa našla su se ista četvorica tenisača (Federer, Murray, Đoković i Del Potro), no Srbin nije ovaj put izvukao kraći kraj. Drugi put u karijeri je u finalu Mastersa, 2008. je turnir najbolje osmorice i osvojio - u Šangaju je pobijedio Davidenka sa 6:1, 7:5. I Federer je uzvratio Murrayu za poraz u olimpijskom finalu. S Đokovićem ima 16-12 a dobio je i posljednja dva meča, u Cincinnatiju i u Wimbledonu.

- Gotovo mi je svejedno s kim ću igrati u finalu, s Federerom ili Murrayem. Ulazak u finale veliki je uspjeh, no sad ne želim ostati na ovome. Važno je da ja odigram najbolje što mogu i da budem što agresivniji. Ne smijem suparniku prepustiti inicijativu - poručio je Đoković, koji je još uvijek može osvojiti svih 1500 bodova i 1,760.000 USD, koliko pripada nepobijeđenom prvaku.

Londonski Masters jučer je zabilježio i milijunitog posjetitelja u svojoj četverogodišnjoj povijesti. Dogovoreno je već da će završni ATP turnir ostati u britanskoj metropoli i naredne tri godine, do 2015. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miran
09:55 12.11.2012.

"12.11.2012. u 06:57h ljubica1950 je napisao/la: *** deleted by admin *** ------------------------------------------------ Uvikek se pitam STA doticni-a napise da mu-joj se kometar obrise i CEMU losem pobijede ovakvih sportskih velicina mogu biti povod. Uopce me ne cudi sto je u ovakvim sredinama vrlo lako zapaliti strasti.

LJ
ljubica1950
12:08 12.11.2012.

Oprostite, ja stvarno nisam zelela nikog uvrediti.Ja sam samo ponosna na pobede tenisera Djokovica.Da je on iz Srbije to zna celi svet...!BOG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije