Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći put zaredom

Đoković pobijedio Murrayja i ušao u povijest Australian Opena

novak đoković
Reuters/Pixsell
27.01.2013.
u 13:42

Branitelj naslova u finalu je svladao Škota Andyja Murraya 6:7(2), 7:6 (3), 6:3, 6:2 nakon tri sata i 40 minuta igre

Novak Đoković osvojio je prvi Grand Slam turnir sezone, Australian Open. Branitelj naslova u finalu je svladao Škota Andyja Murraya 6:7(2), 7:6 (3), 6:3, 6:2 nakon tri sata i 40 minuta igre.

Srpskom tenisaču ovo je treći uzastopni Australian Open, četvrti ukupno, te je tako postao prvi tenisač u povijesti kojem je to pošlo za rukom.

Prva dva seta odlučena su tek u tie-breaku, a svaki tenisač dobio je po jedan. U nastavku meča prvi tenisač svijeta ubacio je u brzinu više i s lakoćom pobijedio Murrayja.

Đoković je tako prekinuo negativan niz protiv Murrayja, koji ga je pobijedio u posljednja dva susreta, te sada u međusobnim omjerima vodi 11:7.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar EU Srbin
EU Srbin
13:56 27.01.2013.

neka pati koga smeta!

MI
miran
14:06 27.01.2013.

"Đoković je tako prekinuo negativan niz protiv Murrayja, koji ga je pobijedio u posljednja dva susreta, te sada u međusobnim omjerima vodi 11:7." -------------------------------------------------------- NETOCNO. Negativan niz nastavio je Murray koji je poslednji put pobijedio na US open-u. Zatim sljede dvije pobijede Djokovica, poslednji put u Londonu na turniru osmorice najboljih. Ovo je treca uzastopna.

BM
Boris Markovic
19:24 27.01.2013.

@zeljkonl1: Ne razumem se ja u zakone, pogotovu ne Hrvatske. Samo znam da je Hrvatska ozbiljna drzava gde nema korupcije i nista ne moze preko veze. Da mu se to desilo u vodama oko Engleske, lako bi on zvao Kameruna. E ovde u Hrvatskoj nema toga bato. Hrvatska je drzava kakva treba da bude bez korupcije i sa istim stavom prema svakome. Tu niko nije iznad zakona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije