Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA I ATP LJESTVICA

Dodigu renking karijere, Nadal preuzeo vrh

Ivan Dodig (1)
Reuters/Pixsell
07.10.2013.
u 12:05

Marin Čilić pao je za još dva mjesta te je 37, a Ivo Karlović je također nazadovao za dva mjesta te je 85.

Rafael Nadal od ovog je ponedjeljka novi teninski broj jedan. Iako je izgubio od Novaka Đokovića u finalu turnira u Pekingu, Španjolac je po treći put zasjeo na vrh ATP ljestvice na kojem je svrgnuo Đokovića koji je tamo bio od lipnja 2011. godine.

Treći je ostao Britanac Murray, a četvrti Španjlac Ferrer.

Skok od dva mjesta u Topu 10 zabilježio je i Argentinac Del Potro koji je sada peti tenisač svijeta, dok je Čeh Berdyh 6. (-1), a Švicrac Federer 7. (-1).

Ivan Dodig nakon što je ispao u polufinalu Tokija od Kanađanina Raonića zabilježio je renking karijere te je 29. tenisač svijeta (+5). Marin Čilić pao je za još dva mjesta te je 37, a Ivo Karlović je 85. (-2).

Antonio Veić napredovao je za deset mjesta te je 190. u poretku dok je Kristijan Mesaroš nazadovao za tri te je 200.

Poredak najboljih pet tenisačica ostao je nepromijenjen. Vodi Amerikanka S. Williams, druga je Bjeloruskinja Azarenka, treća Ruskinja Šarapova, četvrta Poljakinja Radwanska, a peta Kineskinja Li.

Donna Vekić nazadovala je za četiri mjesta te je 81., Ajla Tomljanović ostala je 86., a Mirjana Lučić-Baroni je 110. (+1). Petra Martić napredovala je za jedno mjesto (112.), a Tereza Mrdeža za dva (189.)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije