Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Umag

Dodig prošao Navarra, sutra igra s Ljubičićem

Antonio Veić
Marko Lukunić
28.07.2010.
u 00:26

Ovo je peti put da su trojica Hrvata u 2. kolu, a prvi put se to dogodilo na prvom turniru 1990. – bili su to Ivanišević, Prpić i Buljević.

Zbog prohladnog vremena i cijene ulaznica od 50 kuna, samo petstotinjak gledatelja gledalo je prvu pobjedu Ivana Dodiga u glavnom ždrijebu umaškog ATP turnira. Za poraz u Casablanci u tri seta Međugorac je Španjolcu Navarru uzvratio sa 6:3, 6:4.

– Lani sam ovdje izgubio u 1. kolu od Cuevasa, no pobjede u prvim kolima Australian Opena i Wimbledona osnažile su moje samopouzdanje – rekao je Dodig.

Za razliku od Dodiga i Škugora (koji danas igra s Ukrajincem Dolgopolovim), Antonio Veić 2. kolo neće vidjeti. Lošinjanina je jučer nadvisio Talijan Bolelli sa 7:6 (3), 6:3 nakon čega je Veić kazao novinarima:

– Bolelli je bio najlošiji ždrijeb od svih kvalifikanata. Ostat ću u Umagu još koji dan radi treninga, a i zabavit ću se malo.

Ovo je peti put da će u 2. kolu Umaga igrati trojica Hrvata, pri čemu će Dodig sutra na Ljubičića. Raduje i prva pobjeda na ATP Touru lanjskih juniorskih pobjednika Roland Garrosa Draganje i Marcana (nad Poljacima Bednarekom i Kowalczykom).

Rezultati 1. kola: Robert (Fra) - Patience (Fra) 6:3, 6:2; Starace (Ita) - Stakovskij (7, Ukr) 6:3, 6:7 (5), 6:0; Cuevas (Uru) - Vagnozzi (Ita) 6:4, 6:1; Seppi (Ita) - Gonzalez (Arg) 6:3, 3:6, 6:1...

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:34 27.07.2010.

Zašto se ne može komentirati članak \"Zbor sportskih novinara stao u zaštitu napadnutih novinara\"? Pa nije vas valjda strah što vaši čitatelji misle o vama, tzv. sportskim novinarima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije