Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Delray Beach

Dodig izbacio 22. igrača svijeta, Donna i Ajla zastale u prvom kolu

Donna Vekić
Antonio Bronić/Pixsell
26.02.2013.
u 16:10

Donna Vekić je u prvom kolu turnira u Kuala Lumpuru poražena od Amerikanke Bethanie Mattek-Sands, 197. igračice svijeta

Ivan Dodig nastavio je s odličnim igrama i na ATP turniru u Delray Beachu. U prvom kolu je izbacio našeg umaškog znanca 24-godišnjeg Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, 22. tenisača svijeta (Dodig je 62.), nadjačavši ga sa 6:3, 6:3. U drugom kolu ga čeka još mlađi, ali i vrlo opasan suparnik, 22-godišnji Rus Jevgenij Donskoy, 82. na listi, koji je u Delray Beachu pobijedio Darcisa a na Australian Openu i Južnjeg.

Hrvatske tenisačice nisu imale svoj dan. Donna Vekić je u prvom kolu turnira u Kuala Lumpuru poražena od Amerikanke Bethanie Mattek-Sands, 197. igračice svijeta, sa 3:6, 6:4, 2:6, dok je Ajlu Tomljanović u Acapulcu (nastupila je s pozivnicom organizatora) zaustavila Rumunjka Irina-Camelia Begu, 44. na WTA listi (Ajla je 251.), pobijedivši je u tijesnom dvoboju (96:93 u poenima) sa 6:2, 3:6, 7:5.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije