Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE DAVIS KUPA

Čilić: Publika je bila prevaga na mojoj strani

Čilić Troicki (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/10
09.07.2010.
u 19:37

Marin Čilić pobijedio Viktora Troickog u drugom susretu četvrtfinala Davisova kupa (6:4, 7:5, 6:2).

Marin Čilić donio je Hrvatskoj bod pobjedom nad Viktorom Troicki i poravnao protiv Srbije u četvrtfinalu Davisova kupa na 1:1. Najveća borba vodila se u drugom setu, u kojem je gost vodio 5:2 i činilo se da će ugrabiti taj set.

No, Čilić je onda vezao pet gemova zaredom i spektakularno došao do 2:0 u setovima i širom si otvorio vrata pobjedi. Troicki je nakon toga pukao, i samom mu je bilo jasno da u tom meču više nema što tražiti. Dvaput je izgubio servis i Međugorac je slavio nakon samo tri seta, što je itekako bitno uoči nastavka vrućeg vikenda.

Parovi bez iznenađenja

- Krenuo sam jako dobro u meč, s puno adrenalina koji mi je donio polet. Nisam mu dao da diše, ofenzivnom igrom sam lako kontrolirao meč. Početkom drugog seta sam popustio, jednostavno sam izgubio servis. A on je to jako dobro iskoristio. Ali publika me vratila u život i mislim da je baš ona u ovom meču donijela prevagu - zahvalio se Čilić navijačima.

U subotu je na rasporedu igra parova (15) u kojoj bi se trebali sučeliti Veić i Dodig protiv Zimonjića i Tipsarevića, osim ako nas izbornici ne odluče iznenaditi. Ali već sada je izvjesno da bi četvrti meč, u nedjelju, između Đokovića i Čilića trebao prelomiti dvoboj.

- Ova mi je pobjeda jako pomogla - ističe Čilić.

Komentara 7

OB
-obrisani-
07:31 10.07.2010.

Protiv onoga number 1 Srba neče ti pomoči ni publika, ni doping, ni Thompsonova pjesma, pa čak ni sam bog..Završiče onako kako to priliči za zapadno balkanske gubitnike..

AD
aci,de
10:14 10.07.2010.

Kad vidi Noleta sa druge strane napuniće gaće iz momenta kao i obično, to sve i usraše znaju pa će biti potrebno da Srbi dobro prekontrolišu hranu i piće koje im podmeću \" organizatori \" koji su spremni na sveve i svašta pa i na one najcrnje varijante ! Napred Srbi Najjači smo Najjači ! ! !

OB
-obrisani-
20:01 09.07.2010.

Bravo Marine, bio si super! Istina, vrlo mlako navijanje u Splitu! A izmedju poena se moze i treba bolje navijati, skandirati, pjevati i td.!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije