Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHENNAI

Čilić se šetao modnom pistom

Marin Čilić
Reuters
04.01.2010.
u 17:07

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, 14. igrač svijeta, bio je maneken modne revije u organizaciji King Fashiona u nedjelju, kojom je započeo ATP 250 turnir u Chennaiju.

Čilić je sudjelovao na reviji kao i njegovi kolege tenisači, Robin Söderling, Janko Tipsarević, Somdev Devvarman, Rohan Bopanna i Yuki Bhambri, te se prošetao pistom u društvu nekih od najslavnijih indijskih manekenki.

Hrvatski prvi reket na turniru u Chennaiju je branitelj naslova, a svoj put ka obrani titule uvjerljivo je započeo lakom pobjedom nad Rusom Igorom Kunjicinom 6-2, 6-4.

Ukupno mu je ovo treći nastup u Chennaiju, gdje je trenutačno na omjeru 9-1 (2007. igrao polufinale, a 2009. osvojio naslov).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije