Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Čilić prošao Younga, Lučić ispala

cilic
AFP
18.01.2011.
u 09:48

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić uspješno je krenuo u Melbourneu. Marin je u prvom kolu Australian Opena pobijedio Donalda Younga sa 6:3, 6:2, 6:1. Od tenisačica u drugo je kolo prošla Petra Martić, a Mirjana Lučić je ispala

Najbolji hrvatski tenisač i prošlogodišnji polufinalist Australian Opena pobijedio je Amerikanca Younga za 90 minuta. Marin je na turniru postavljen za 15. nositelja, a suparnik u drugom kolu bit će 59. igrač svijeta Kolumbijac Santiago Giraldo.

Od tenisačica drugo je kolo uspjela izboriti Petra Martić, a Mirjana Lučić je ispala. Nakon što je uspješno prošla kvalifikacije, Petra je nastavila pobjednički niz. U prvom je kolu pobijedila Australku Sophie Ferguson sa 7:6(6), 0:6, 6:3. Sljedeća će joj suparnica biti 12. nositeljica Poljakinja Agnieszka Radwanska.

Mirjana Lučić zaustavljena je u prvom kolu. Od nje je bolja bila Rumunjka Sorana Cirstea sa 4:6, 2:6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije