Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atp washington

Čilić: Nisam mogao pratiti Nalbandijev ritam

Marin Čilić
AFP
08.08.2010.
u 16:25

Marin Čilić nije imao previše šanse u polufinalu ATP turnira u Washingtonu protiv Argentinca Davida Nalbandiana koji je slavio sa 6:2, 6:2.

David Nalbandian bio je u polufinalu ATP turnira u Washingtonu (beton, nagradni fond 1,2 milijuna USD) nepremostiva prepreka za našeg Marina Čilića. Međugorac je uspio osvojiti samo četiri gema (2:6, 2:6) u dvoboju koji je potrajao jedva 73 minute.

Susret je počeo obećavajuće za našeg igrača jer je otvoren breakom u njegovu korist, no odnos snaga ubrzo je drastično promijenjen. Nakon 2:2 Argentinac je osvojio sedam gemova u nizu i uglavnom riješio meč.

– Nalbandian je igrao jako dobro i stalno me držao pod pritiskom. Nametnuo je žestok ritam koji nisam mogao pratiti. Posebno su bili opasni njegovi reterni bekhendom – kazao je Čilić.

Nalbandian, nekada treći a danas 117. tenisač svijeta, imao je podulju stanku zbog ozljede bedrenog mišića. Prije Washingtona posljednji put je igrao u travnju na turniru u Monte Carlu. Sad se vratio u velikom stilu a njegov suparnik u finalu bit će Cipranin Marcos Baghdatis koji je bio bolji od Belgijca Xaviera Malissea (6:2, 7:6 (4)).

– Kao i u prethodnim ovotjednim mečevima, i s Čilićem sam odigrao jako dobro. Služio me retern a tada mi samopouzdanje jako raste – istaknuo je Nalbandian. (af)

Ključne riječi

Komentara 4

H0
Hajduk_058
08:36 08.08.2010.

kasnite debelo jer je već izgubio od Nalbandiana 62 62. Zar ne čitate ATP results

OB
-obrisani-
19:07 10.08.2010.

Pa ne mogu vjerovat, puko i od Troickog...

VE
Velikogoričan56
10:37 08.08.2010.

Nema veze i ovo je lijep uspjeh, jednom ce pasti i on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije